Διαβάστε τα νέα μας

5 tips ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SITE ΣΑΣ ΠΑΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ

No comments

Το φθινόπωρο είναι ήδη εδώ και ενώ μπορεί να έχετε ήδη αρχίσει να τακτοποιείτε το σπίτι και το γραφείο σας, πόσοι από εσάς έχετε σκεφτεί ότι και το site σας, το ψηφιακό σας «σπίτι» χρειάζεται και αυτό εργασίες «καθαρισμού»;

Η ιστοσελίδα σας είναι λίγο πολύ σαν το σπίτι σας. Τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο πρέπει να κάνετε ένα βαθύ «καθαρισμό» – αφαιρώντας τα πράγματα που δεν έχουν πλέον νόημα να είναι online και εφαρμόζοντας ό,τι εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης είναι υποχρεωτικό να γίνουν.

Παρακάτω σας προτείνουμε 5 σημεία που πρέπει να προσέξετε για να «φρεσκάρετε» την ιστοσελίδα σας, ώστε να είναι ακόμα πιο ελκυστική για τον πελάτη σας.

1] Φρεσκάρετε τη λειτουργικότητα της
Οι εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας μπορεί να κάνουν την ιστοσελίδα σας να δείχνει ξεπερασμένη. Κάτι που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συμβαίνει. Επανεξετάστε τις ατέλειες στην πλοήγηση, στην ταχύτητα και άλλα προβλήματα που μπορεί να επηρεάζουν την απόδοση της ιστοσελίδας σας.

2] Γραφιστικά
Κατά την αξιολόγηση του σχεδιασμού της ιστοσελίδας σας, ρωτήστε τον εαυτό σας τις ακόλουθες ερωτήσεις:

-Μπορούν οι πελάτες μου βρουν τις πληροφορίες που χρειάζονται; Βεβαιωθείτε ότι η τοποθεσία και τα στοιχεία επικοινωνίας σας είναι εύκολα προσβάσιμα στο χρήστη της ιστοσελίδας, έτσι ώστε να μη δυσκολεύεται ο μελλοντικός ασθενής να έρθει σε επικοινωνία μαζί σας
– Είναι οι εικόνες μοντέρνες, ελκυστικές και σχετικές με το περιεχόμενό μου;  Η ιστοσελίδα σας είναι μια άμεση αντανάκλαση της επιχείρησής σας. Όταν οι εικόνες και τα χρώματα φαίνονται ξεπερασμένα, αυτό έχει αντίκτυπο και στην εικόνα που σχηματίζουν οι ασθενείς για το ιατρείο σας. Περιοδική αξιολόγηση και επικαιροποίηση των εικόνων βοηθά να διαχειριστείτε αποτελεσματικά την online φήμη σας.
Κατά την επιλογή των εικαστικών, οι ουδέτερες εικόνες είναι και οι καλύτερες! Μην ακολουθείτε τη μόδα σε ότι αφορά το εικαστικό μέρος των εικόνων, καθώς θα πρέπει να σας ενδιαφέρει και η μακροχρόνια χρήση τους. Βεβαιωθείτε ότι οι εικόνες είναι υψηλής ποιότητας, που σχετίζονται με το αντικείμενο εργασίας σας, προκαλούν θετικά συναισθήματα και δεν παραβιάζουν νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.

3] Επικαιροποιήστε το περιεχόμενο του site σας
Εάν η ιστοσελίδα σας δεν παρέχει όλες τις πληροφορίες για το ιατρείο σας, όπως προϋποθέσεις και τις επιλογές θεραπείας που προσφέρονται, διατρέχετε τον κίνδυνο να χάσετε νέους ασθενείς.

Βεβαιωθείτε το site σας έχει ενημερωμένο το προσωπικό του ιατρείου σας, τα βιογραφικά τους, τις νέες μορφές και τα ερωτηματολόγια των ασθενών, τις αλλαγές στις επιλογές τις θεραπείας, ώρες γραφείου ή αλλαγές στα στοιχεία επικοινωνίας.

4] Έλεγχος ασφάλειας site
Είναι η ιστοσελίδα σας και οι πληροφορίες που παρέχονται ασφαλείς για τον ασθενή; Προστατεύονται τα στοιχεία και προσωπικά δεδομένα των ασθενών σας;

Η ιστοσελίδα σας πρέπει να εξασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά δεδομένων στο διαδίκτυο και ότι ο χρήστης δεν κινδυνεύει από υποκλοπή, αλλοίωση ή πλαστογράφηση των στοιχείων του. Αυτό επιτυγχάνεται με την τεχνολογία SSL. Το SSL δημιουργεί μια κρυπτογραφημένη σύνδεση ανάμεσα σε ένα web server και ένα web browser προστατεύοντας ευαίσθητα, προσωπικά δεδομένα που καταχωρούνται σε ένα website, όπως: στοιχεία πιστωτικών καρτών, στοιχεία σύνδεσης login (username & password), στοιχεία επικοινωνίας (contact) κά.

5] Σβήστε όποιο περιεχόμενο δεν χρειάζεστε
Έχετε άρθρα που είναι πλέον ξεπερασμένα  και εκδηλώσεις που έχουν ολοκληρωθεί; Ήρθε η ώρα να τις στείλετε στον κάδο απορριμάτων, καθώς και γεμίζουν το χώρο στο server σας αλλά και αποπροσανατολίζουν τους ασθενείς σας από το να λαμβάνουν ακριβείς και σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σας.

Η ιστοσελίδα σας είναι ένα από τα κορυφαία εργαλεία προβολής και μάρκετινγκ της επιχείρησής σας. Μην αμελείτε την ενημέρωση και συντήρησή της.

Στην HMB αναλαμβάνουμε να επικαιροποιήσουμε την ιστοσελίδα σας προκειμένου να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης των ασθενών και να προστατεύσουμε την ακεραιότητα της επιχείρησής σας.

 

Harroula5 tips ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SITE ΣΑΣ ΠΑΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *